Reklamationer og returnering

Når du køber varer på Toppatterns, har du i henhold til svensk lovgivning fortrydelsesret og fuld returret inden for 14 dage efter modtagelsen af varerne. Hvis du fortryder købet, skal du sende en meddelelse til info@toppatterns.com, før fortrydelsesfristen udløber. Inkluder navn, adresse, ordrenummer og de varer, du vil returnere.

Når du bruger din ret til at fortryde/returnere, skal du betale returfragten, og du er ansvarlig for, at varerne er ubrugte og ubeskadigede. Varerne skal returneres inden 14 dage fra den dato, hvor meddelelsen om fortrydelse/returnering blev sendt til Toppatterns.

Toppatterns vil refundere det beløb, du har betalt for varerne, herunder leveringsomkostninger. Ved returnering af en del af ordren vil du ikke få refunderet leveringsomkostningerne.

Toppatterns refunderer beløbet så hurtigt som muligt og senest 5 arbejdsdage efter modtagelsen af de returnerede varer.

Hvis du indgiver en reklamation på grund af fejl eller mangler, beder vi dig om at kontakte os så hurtigt som muligt, efter at fejlen eller manglen er konstateret, og senest to måneder efter at have modtaget varerne.
Når varerne er returneret, og reklamationen er godkendt, vil Toppatterns kompensere dig i overensstemmelse med gældende forbrugerlovgivning. Toppatterns forbeholder sig retten til at afvise en reklamation, hvis produktet ikke forekommer at være fejl- eller mangelbehæftet efter gældende forbrugerlovgivning.
Toppatterns betaler returfragten for godkendte reklamationer.